Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. Dönem sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamaya göre sonuçlar, 24 Ocak 2024 tarihinde aolweb.meb.gov.tr adresinden ilan edilecek.

AÖL 1. Dönem Sınav Sonuçları 24 Ocak 2024’te Açıklanacak Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. Dönem sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamaya göre sonuçlar, 24 Ocak 2024 tarihinde aolweb.meb.gov.tr adresinden ilan edilecek. Adaylar, sonuç sorgulamak için T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yapmaları gerekiyor. 

Sınav, 23-24 Aralık 2023 Tarihlerinde Gerçekleşti AÖL 1. Dönem Yazılı sınavları 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavlara, lise düzeyindeki tüm derslerden katılım sağlandı. Sonuçlar, aionet.meb.gov.tr Adresinden Açıklanacak Adaylar, sonuç bilgisini öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresi üzerinden görüntüleyebilecek. Sonuçlar, T.C. Kimlik Numarası ve Şifre İle Sorgulanabilecek Adaylar, sonuçlarını T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak sorgulayabilecekler.

Sınav sonuçları, öğrencinin ad-soyadı, okul numarası, sınav tarihi, sınav saati, ders adı, notu ve harf notu gibi bilgileri içerecek. Sonuçlar, 24 Ocak 2024 Tarihinde Açıklanacak AÖL 1. Dönem sınav sonuçları, 24 Ocak 2024 tarihinde aolweb.meb.gov.tr adresinden ilan edilecek. Adaylar, sonuç sorgulamak için T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yapmaları gerekiyor.