Güzellik merkezinin kapılarını manken Tuğba Özay ile birlikte açan Tuğba Ulusan’ı bu mutlu gününde sevenleri ve müşterileri yalnız bırakmadı.

Açılışa Tuğba Özay, Bircan Bali gibi ünlü simaların yanı sıra Ankara iş ve cemiyet hayatından bir çok kişi katıldı.
Modacı olarak girdiği iş hayatına bundan sonra açtığı güzellik merkezi ile de devam edeceğini belirten Tuğba Ulusan, şimdiden 4 dükkâna Franchise verdiğini ve kısa zamanda hedefinin 100 iş yeri olacağını vurguladı.

Tuğba Ulusan’ın Batıkent’te açılan güzellik merkezi, son model cihazlar ile donatılmış olup yeni müşterilerini ilk günden ağırlamaya başladı ve büyük rağbet gördü. Mekanın ilk müşterileri ise Manken Tuğba Özay ve Bircan Bali oldular.

İş, sanat, sosyal yaşam dünyasından çok sayıda tanıdık simanın hazır bulunduğu açılış organizasyonu, tüm gün sürdü. Tuğba Ulusan Beauty Lounge hizmetleriyle davetlilerin büyük ilgisini çekti.

Sempatik tavırlarıyla ilgi çeken genç modacı Tuğba Ulusan, yeni mekânlar kent sosyal yaşamını renklendiriyor diyerek; “Kişisel bakımına önem veren kadınların yeni mekanı Tuğba Ulusan Beauty Lounge’ı, ünlü isimlerinin katıldığı şık bir davetle hizmete açtık. Açılışta beni kırmayarak gelen Tuğba Özay, Bircan Bali ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerine teşekkür ediyorum. Açılış etkinliğimiz kelimenin tam anlamıyla podyum havasındaydı” şeklinde açıklama yaptı…

Özenli tavrı ile ziyaretçilerini en kaliteli şekilde ağırlayan ve şık iç dekorasyonu ile görenleri büyüleyen Tuğba Ulusan Beauty Lounge, misafirler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

MODACI TUĞBA ULUSAN KİMDİR

1987 yılında Ankara’da dünyaya gelen Tuğba Ulusan, 8 senedir bayan giyim, aksesuar, ayakkabı üretim ve satışı yapmaktadır. Ankara, İstanbul ve Bursa’da tekstil üretim tesisleri olmakla beraber, ayakkabı fabrikaları da Ankara ve İstanbul’da bulunmaktadır. Perakende satış için Ankara Batıkent’te mağazası bulunan Tuğba Ulusan aynı zamanda Türkiye geneli tekstil mağazalarına toptan satış yapmaktadır.
Adana, Mersin, Niğde,İzmir, Bodrum ve Antalya’da bayilikleri bulunmaktadır. Tuğba Ulusan, Türkiye’nin en lüks mağazalarını faaliyete geçirip, maksimum kaliteyle ve cazip fiyat politikasıyla ürünlerini insanların beğenisine sunmaktadır. Tanınmış ünlü kişilerin en çok tercih ettiği modacı Tuğba Ulusan, bir çoğuyla sıkı arkadaş ve dost olmayı da başaran nadir isimlerdendir.