Ancak yaklaşmakta olan Galaxy S24 serisinin , özellikle Galaxy S24 ve S24 Plus söz konusu olduğunda, yeni modellerin öncekilerden öne çıkmasını sağlayacak kadar önemli değişiklikleri nihayet tanıtacağı söyleniyor .


Galaxy S24 serisiyle beklenen tasarım değişikliklerinin görselleştirilmesine yardımcı olmak amacıyla tüm serinin görsellerini oluşturmak üzere bir 3D sanatçıyla ortaklık kurduk. Elbette bu görüntüler söylentilere ve sızıntılara dayanıyor, dolayısıyla gerçek cihazlara çok yakın olabilseler de aynı derecede hatalı da olabilirler. Bununla birlikte, saygın sızıntıcılar tarafından çizilen genel tablo, aşağıda gördüklerinize benzer.

Galaxy S24 ve S24 Plus tasarım değişiklikleri

Muhtemelen en keskin değişikliğin çerçeve olduğunu kendiniz görebilirsiniz. Galaxy S24, çakıl taşı benzeri şekli bırakarak kenarları ve yanları ovalden düze dönüştürüyor. Görünüşe göre Samsung, kullanıcının konforunu düşünmüş ve bu kenarları keskinleştirme niyetinde değil. Yerleşik olarak, telefonun elinize batmasını önlemek için hafif bir kıvrımları var gibi görünüyor.

Ayrıca S24'teki kameraların S23'teki kameralara göre daha büyük göründüğünü de fark edebilirsiniz. Ancak şu ana kadar S24 ve S24 Plus söz konusu olduğunda kamera bölümünde herhangi bir büyük donanım değişikliğini ima edecek herhangi bir kelime bulunmuyor.

Galaxy S24 Ultra tasarım değişiklikleri

Sızıntılara göre Samsung, premium Ultra amiral gemisinin tasarımını neredeyse şu ankiyle aynı tutacak. Bu, sol ve sağ çevresinde yumuşak bir kıvrım bulunan düz alt ve üst kenarlar anlamına gelir. Ancak S24 ve S24 Plus'tan farklı olarak S24 Ultra'nın yeni kamera donanımı alacağı söyleniyor , bu nedenle bazı kameralarının karşılaştırıldığında farklı görünmesini bekleyebiliriz.


İşte burada, Samsung Galaxy S24 serisini bu şekilde şekillendirmeyi planlıyor. En azından biraz da olsa şirketin bazı şeyleri değiştirdiğini görmek güzel. Çığır açan veya trend belirleyen bir şey olmayabilir, ancak Ultra olmayan yeni modellerin taze ve yeni hissetmesini sağlama potansiyeline sahiptir.