20 Ekim’de ilk olarak Epic Games Store'da erken erişime açılan Party Monsterzz, platformun yeni geliştirici destek programı “Epic First Run”un da ilk katılımcılarından biri oldu. 5 Şubat 2024'te başlayacak olan Steam Next Fest etkinliğinde de yer alacak olan Party Monsterzz, etkinliğin ardından ise her iki platformda da tam sürüm olarak yayınlanacak.

4v4'e kadar takım oyunu için tasarlanmış olan "Party Monsterzz", canlı grafikler, deli dolu karakterler, sonsuz eğlence ve kahkaha vaat eden benzersiz mini oyunlarla dolu, komik ve kaotik bir deneyim sunuyor. Diğer party oyunlarından farklı olarak takım çalışması, oyunun tam merkezinde yer alıyor. Beraber oynayan arkadaşları; engelleri aşmak, bulmacaları çözmek ve bu kaotik, eğlence dolu dünyada zaferi elde etmek için birlikte çalışmaya teşvik ediyor.

Hem çevrimiçi hem de yerel çok oyunculu seçeneklerle, oyuncular kanepede yan yana olsalar da dünyanın dört bir yanına dağılmış olsalar da takım oluşturma imkanı tanıyor. Oyuncular ayrıca, her oyunu kişiselleştirilmiş bir macera haline getirmek için canavarlarını özelleştirebilme seçeneğine sahipler. Bu özelleştirme seçenekleri arasında, erken erişim oyuncularına özel içerikler de ilerleyen günlerde oyunda yer alacak.

Hibya Haber Ajansı