IFS Türkiye, IDC Türkiye tarafından düzenlenen DX Summit etkinliğinin Premier Partner’i olarak yer aldı. IFS Türkiye CEO’su Ergin Öztürk “Yapay Zeka ile Güçlenen Kurumsal İş Uygulamaları” başlıklı sunumunu katılımcılarla paylaştı. Yapay zeka ile güçlenen kurumsal iş uygulamalarının şirketler için nasıl bir avantaj sağlayabileceğini vurgulayarak katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

 

IDC tarafından, “Digital-first Strategies for the Innovative Enterprise” teması ile Sapanca’da düzenlenen IDC DX Summit etkinliğinin Premier Partner’i olarak yer alan Kurumsal İş Uygulamaları üreticisi IFS Türkiye, yapay zeka ile güçlenen kurumsal iş uygulamaları konusunda bilgiler verdi.

IFS Türkiye CEO'su Ergin Öztürk sunumunda, üretimden savunma sanayiine, havacılıktan otomotive kadar farklı endüstrilerde faaliyet gösteren şirketler için yapay zeka tabanlı çözümler kullanmanın önemini vurguladı. Yeni teknolojilerle yönetilen şirketlerin müşterilerine nasıl daha iyi hizmet sunabileceğini detaylı bir şekilde ele aldı.  

2023 ve sonrasındaki hızla değişen iş dünyasında, IFS.ai çözümünün sağladığı Yapay Zeka entegrasyonu, şirketlerin sadece iş süreçlerini yalınlaştırarak operasyonel maliyetleri azaltmalarını değil, aynı zamanda inovasyonu teşvik ederek en üst düzeyde faydalanmalarını ve ortaya çıkan pazar fırsatlarından yararlanmalarını sağlıyor. IFS Türkiye CEO’su Ergin Öztürk, konuyla ilgili olarak şunları paylaştı: "Çözümlerimizle şirketlere maliyet ve zaman tasarrufu sağlarken ve şirketlerin verimliliklerini de artırıyoruz. IFS.ai gibi platformlarla şirketlerin geleceğe daha iyi hazırlanmalarına yardımcı oluyor ve rekabet avantajı elde etmelerine katkı sağlıyoruz.”

IFS, şirketlerin en kritik anlarda, müşterilerine en iyi performansı sergileyebilmeleri için çalışıyor. Sunduğu yenilikler, teknolojiyi iş süreçlerine entegre edebilme yeteneği, uçtan uca entegrasyon kolaylığı ve endüstri uzmanlığı ile günümüzde olduğu kadar gelecekte de kullanıcıların her türlü zorluğa göğüs gerecek ve başarıya ulaşacak şirketler haline gelmelerine katkı sağlıyor. 

 

 

 

Hibya Haber Ajansı