Ankara'nın sevilen tiyatro topluluğu Bambu Tiyatro tarafından sahnelenecek olan bu biyografik oyun, Frida Kahlo'nun Meksika'da düzenlediği ilk ve son resim sergisinde geçen olağanüstü bir hikayeyi anlatıyor.

Oyun, 8 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesi/Nurol Kültür Merkezi Oasis AVM'de gerçekleşecek ve seyircilere ücretsiz olarak sunulacak. Ahmet Yapar'ın yazdığı, Ozan Demircioğlu'nun yönettiği oyun, Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Fatmanur İsmailçebi Bahadır'ın üstün performansıyla Frida Kahlo'nun yaşam öyküsünü izleyicilere unutulmaz bir şekilde aktaracak. Bu etkileyici gösteri, sanatın ve yaşamın derinliklerine dalmak isteyen herkesi bekliyor.

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türkiye genelinde büyük ilgi gören ‘Ben Frida Kahlo: Otoportre’ adlı oyunuyla sanatseverleri buluşturuyor

Bodrum’da ünlü tiyatro oyunu Ben Frida Kahlo: Otoportre, Ankara’nın sevilen tiyatro topluluğu Bambu Tiyatro tarafından sahnelenecek. Oyun, 8 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesi/Nurol Kültür Merkezi Oasis AVM’de ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak. Ahmet Yapar’ın yazdığı, Ozan Demircioğlu’nun yönettiği biyografik oyun, Frida Kahlo’nun Meksika’da düzenlediği ilk ve son resim sergisinde geçiyor. Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Fatmanur İsmailçebi Bahadır, Frida Kahlo karakterini canlandırarak izleyicilere Frida’nın yaşam öyküsünü kendi ağzından aktaracak. Gösteri, halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenecek.