Sayfa Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Rıza Çalımbay için Karar Anı Geldi: Beşiktaş Yönetimi İle Görüşme Yaklaşıyor

Rıza Çalımbay için Karar Anı Geldi: Beşiktaş Yönetimi İle Görüşme Yaklaşıyor

admin admin -

Rıza Çalımbay için Karar Anı Geldi: Beşiktaş Yönetimi İle Görüşme Yaklaşıyor

Performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzluklar nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana’nın kadro dışı bırakıldığı Beşiktaş’ta, gözler şimdi Rıza Çalımbay’a çevrildi. Siyah-Beyazlılar’ın Yönetimi, kısa süre içinde tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay ile bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş Kulübü, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana’nın kadro dışı bırakılması kararının ardından Rıza Çalımbay’ın durumunu değerlendirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, futbol takımından 5 oyuncunun performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzluklar sebebiyle kadro dışı bırakıldığı ifade edilmişti. Yönetim, bu gelişmelerin ardından Rıza Çalımbay ile bir araya gelerek sözleşme opsiyonuyla ilgili kesin kararını verecek. Aspercasino

Rıza Çalımbay’ın Sözleşme Durumu Belirsizlik Kazanıyor

Ahmet Nur Çebi’nin son döneminde göreve getirilen Rıza Çalımbay’ın sözleşmesinde, yeni yönetimin devam etme veya sonlandırma opsiyonunu içeren 2 haftalık bir süre bulunuyor. Beşiktaş Yönetimi, bu süre zarfında Rıza Çalımbay ile bir araya gelerek takımın geleceği konusunda önemli bir karar alacak. Bu karar hem Beşiktaş camiasını hem de futbolseverleri yakından ilgilendiriyor.

Beşiktaş Kulübü, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana’nın kadro dışı bırakılmasıyla birlikte yeni bir kadro yapılanması için çalışmalara hız verirken, Rıza Çalımbay’ın geleceği merakla bekleniyor.

Beşiktaş Yönetimi ve Rıza Çalımbay Arasındaki Görüşme Önemli Sonuçlar Doğurabilir

Beşiktaş Kulübü, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana’nın kadro dışı bırakılması sonrasında teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile yapacağı görüşmeyle takımın geleceğine yön verecek. Özellikle Rıza Çalımbay’ın sözleşmesindeki opsiyonun kullanılıp kullanılmayacağı büyük bir merak konusu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir