Onu özel hissettirecek hediye mi arıyorsun?

Birine hediye alıyorsak elbette ilk çabamız, kendisini özel hissetmesi üzerinedir. Samimi olabilmek, iyiliğini isterken gösteriş yapmaktan kaçınmak, değer duygusunu olabildiğince net yansıtmak, yerine göre hediyenin faydalı da olmasına dikkat etmek de özel hissettirmek için gerekenlerden. Sıkıcı ve eskimiş önerileri görmek istemiyor, kafanızda tam bir fikir oluşturamıyorsanız bodo.com, sizi anlayan ve beklentilerinize kulak veren en yaratıcı hediye mağazası! Deneyim hediyesi konseptiyle önce doğduğu kendi ülkesinde daha sonra burada, görenlerin dikkatini üzerine toplayan, geniş seçenek yelpazesi barındıran fakat göz yoran kalabalıklara yer vermeyen, devamlı olarak güncellenen ve kendini geliştirmeyi sevenlerin uğrak noktası bodo, https://bodo.com/tr/hediyeler/ sizi de çok mutlu edecek! bodo öyle yaratıcı hamlelerle tasarladı ki bu hediyeleri; sunumları şahane, pratikliği efsane! ‘’Kahve Masajı’’, ‘’Enduro Dersi’’ gibi farklı alanlardan içeriklerin oluşturduğu bu hediyeleri incelerken, bilmek istediğiniz neredeyse tüm cevapların açıklamalarını görebileceksiniz. Farklı günler ve kişilere göre kolay seçim yapabilmeniz bununla birlikte önerileri görmeniz adına çeşitli kategorilerle de alışverişi hızlandırabilirsiniz.

 

Özel hissettiren bodo deneyimleri

İlk bilgisayar oyununuzu, ilk bisiklet sürüşünüzü veya ilk yemek yapışınızı hatırlayın. Her biri hayatınızın devamını etkileyecek olan deneyimlerinizdi. Nasıl geçtiği elbette önemliydi fakat kendiniz için her birinden sonuçlar çıkarabiliyor olmanız, üstüne yeni etkinlikler olmasından dolayı fazlasıyla eğlenceli ve heyecan verici olması, neden hayatımıza daha fazla deneyim katmamız gerektiğini vurguluyor olmalı. Sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza, kardeşinize, ebeveyninize belki aşina olduğu belki de hiç bilmediği bir alandan fakat ilk kez yapacağına emin olduğunuz bir bodo deneyimi hediye ederek çok özel hissetmesine hazır olun. Diğer klasik hediyelerden farkı, hediye alıcısının kendisine böyle özel anlar yaşatan biri olduğunun haklı gururunu yaşamasından geliyor. Sevgilinize, daha önce hiç çıkmadığı yelkenli gezisini sunduğunuzda, üstelik bunu gözünün önünde parasını ödeyip plan yapıp değil, önceden hediye sertifikalı süslü paketi ile verdiğinizde, aradaki özeni net olarak algılayarak ilk kez hissettiği heyecanla birlikte ne kadar değerli olduğunu anlayacak.

Kişiye özel hissettiren hediyeler

Erkek arkadaşınızın her uçak seyahatinde mutlu hissetmesinin sebebi, havacılığa olan ilgisi ise ‘’İki Kişi için Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’ benzersiz hissettirir. At binmeyi hep çok merak etmiş biri olan eşinizi, romantik yolculuklara çıkarmanın bodo zamanı, ‘’İki Kişi için Kumsalda At Binme’’. Çocuğunuzun en sevdiği yemek makarna mı? ‘’İki Kişi için İtalyan Makarnaları Yapım Dersi’’ ile yediği en lezzetli makarnayı kendi başına yapmasını seyredin. Tatil günü için tüm aileye sebepsiz mutluluk yaşatmak kadar özel hissettiren başka ne vardır ki? ‘’Aile için İllüzyon Müzesi Ziyareti’’. Canı sıkıldığında yaptığı çizimlerine hayranlık duyduğunuz arkadaşınızı, doğum günü fırsatıyla yüreklendirin, ‘’Online Temel Karakalem Kursu’’. Yoga, ruhun aydınlık yüzünü ortaya çıkarır, ‘’Grup Halinde Yoga Dersi’’ deneyimini dilediğiniz kişiye huzur sağlamak adına kullanabilirsiniz. Kıyaslanamaz ölçütlerle şekillenmiş bodo dünyasına hemen siz de uğrayın.