Sayfa Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. MISS ANGEL FASHİON WEEK TÜM GÖRKEMİYLE GERÇEKLEŞTİ!

MISS ANGEL FASHİON WEEK TÜM GÖRKEMİYLE GERÇEKLEŞTİ!

admin admin -

MISS ANGEL FASHİON WEEK TÜM GÖRKEMİYLE GERÇEKLEŞTİ!

    Bu yıl 6. sı düzenlenecek ve geleneksel hale gelen Miss Angel of Turkey; Kemer Grup’un organizasyonunu üstlendiği Miss Angel Fashion Week, 10 Mart 2024 Pazar günü, Fethiye/ Ölüdeniz Green Pine Beach’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

         Bu görkemli gecede Kemer Grup, Scotch Blue, Keyf-i Ala, Soundocia Tour’s, Bersa İçecek A.Ş. Nostalji Güzellik Merkezi, United Pilots gibi firmaların katılımıyla gerçekleşti. Organizasyonun yapımcılığını ise Scotch Blue Türkiye Distribütör sayın İhsani Kemer üstlendi.

       Katılımın yoğun olduğu organizasyonda düzenlenen defilede ise ülkenin tanınmış ve Abidin Özçelik’in kurucusu da olduğu Miss Angel of Turkey’in başarılı mankenleri podyumda yürürken kapanışı muhteşem bir showla ise Art Company Dans ekibi yaptı.

Green Pine Beach’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu etkinlikte; birbirinden değerli iş insanlarının da ödül aldı. Green Pine Beach’in ev sahipliği yaptığı Mehmet Dirik ise şunları söyledi: “Bizim nitelikli turizm yapmaya, bizi rakiplerimizden ayıran kültürel ve doğal mirasımızı sürdürülebilir bir şekilde korumaya ve bunlar en doğru ve güvenilir bir şekilde yönetmeye ihtiyacımız var.” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir