Sayfa Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Lider Fenerbahçe ve Beşiktaş Zirve Mücadelesi İçin Kritik Derbide Buluşuyor

Lider Fenerbahçe ve Beşiktaş Zirve Mücadelesi İçin Kritik Derbide Buluşuyor

admin admin -

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında lider Fenerbahçe, Beşiktaş ile kritik bir derbiye çıkıyor. İşte derbinin tarih ve saati, bilet durumu ve önemli detaylar.

Lider konumundaki Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ile zorlu bir derbiye çıkacak. Şu ana kadar 14 maçta 12 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı-lacivertliler, Beşiktaş derbisinden galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Diğer tarafta ise Beşiktaş, yeni hocasıyla Fenerbahçe’yi mağlup ederek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, 9 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Bu kritik mücadele, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Derbi biletleri henüz satışa çıkmamış durumda. Ancak biletlerin cuma günü genel satışa sunulması planlanıyor. Bilet fiyatları belirlendiğinde detayları haberimizde bulabilirsiniz. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun açıklamasına göre, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine  rakip seyirci alınacak. Deplasman takım taraftarları, toplu olarak Tüpraş Stadı’na giriş yapabilecek. Bu karar, derbinin atmosferini daha da heyecanlı kılacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir