Sayfa Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz başarılarının kaynağından bahsetti 

Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz başarılarının kaynağından bahsetti 

admin admin -

Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz başarılarının kaynağından bahsetti 

Herkes tarafından kabul gören ve güncelliğini koruyan kokulara kreatif ürünlerle farklı bir enerji katan markalardan biri de Joure Perfume olmaktadır. Koku herkes için önemli ve ayırt edici bir konudur. Aynı şekilde herkese göre de farklı şekillenmektedir. Bu noktada farklı ürünlere ve farklı kişilere hitap etmek çok önemlidir. Joure Perfume ile sizler de bu farklı ve eşsiz kokuları bir markada bulabilirsiniz. Bu sayede kişiler tarafından oldukça sevilen bir marka olan firma zaten niş özelliği ile de oldukça kısa sürede başarıyı yakalamıştır. 

Joure Perfume diğer yandan misyonu ve vizyonu ile de müşterilerini tatmin ediyor. Joure Perfume Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaygusuz, “Müşteri kavramının, değişen çağın pazarlama araçlarının ve işletme davranışlarının merkezinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunun için yatırımlarımızın büyük kısmını, yine insan kaynağına aktarıyoruz.

Kalite ve güvenilirlik, şirket misyon ve vizyonuna uygun olarak geliştirdiğimiz stratejik hedeflerin başında geliyor. Çünkü biliyoruz ki alternatifler arasında kaliteli ürünlerle farkındalık yaratabilirsiniz. Yine çok iyi biliyoruz ki sağlık temelinde güvenilir ürünler ortaya koymalıyız ki değerlerimiz ile çatışmayalım.

İnsana ve doğaya saygıyı temel alan anlayışımız ile üretim yapıyoruz. “diyerek firmanın misyonu ve vizyonu hakkında kısa bilgi vererek müşteri potansiyelinin de önemini vurguluyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir