Sayfa Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe’nin Yıldızı Dusan Tadic: “Beşiktaş Derbisi İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız

Fenerbahçe’nin Yıldızı Dusan Tadic: “Beşiktaş Derbisi İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapacağız

admin admin -

Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu Dusan Tadic, Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı açıklamalarda takımın hazırlıklarına vurgu yaptı. Tadic, derbide alınacak 3 puan için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklarını ifade etti. Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Dusan Tadic, Beşiktaş derbisi öncesi takımın durumuna dair açıklamalarda bulundu.

 Sırp oyuncu, son Sivasspor maçındaki galibiyetin ardından Beşiktaş derbisine odaklandıklarını belirtti. Antrenmanlarda rakiplerini mağlup etmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Tadic, derbiden 3 puan almak için kararlı olduklarını vurguladı. Tadic’in açıklamalarında sakatlıklara da değinildi. Sırp futbolcu, sakatlıkların oyun seviyelerini düşürdüğünü ancak takım olarak mazeretlere sığınmayacaklarını ifade etti. Beşiktaş’a karşı galibiyetle devam etmek istediklerini belirten Tadic, iyi oyuncuların farklı pozisyonlarda oynamayı bilmesinin önemine dikkat çekti.

Derbi atmosferine de değinen Tadic, büyük maçlarda ekstra motivasyon gerektiğini ve bu tip maçlarda herkesin en iyisini ortaya koyması gerektiğini dile getirdi. Beşiktaş’ın da sakatlık problemleri olduğunu belirten Tadic, zorlu bir maç olacağını ancak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Futbolcu, yorgunluğun zihinsel bir durum olduğunu ve formda kalmak adına çok çalıştığını vurguladı. Fenerbahçe’nin sunduğu büyük projenin transfer kararında etkili olduğunu ifade eden Tadic, Beşiktaş ile olan görüşmeleri bilmediğini ve eleştiri yapmanın doğru olmadığını belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir