Amerika Birleşik Devletinde uzun süredir ekranlara gelen Simpsonlar ülke genelinde yaşanan bazı olayları önceden tahmin etmelerinden dolayı herkesin ilgisini çekiyor.

Önceki dönemlerde gerçekleşen Donald Trump’ın başkanlığı, korona virüsü, akıllı saat, facetime, hatta Amerika’daki Kongre Binası’nın işgalini bile bilen ünlü dizi şimdi de bir yatırım aracı ile tahminler yürütüyor.

Gene Bildiler mi?

Bir dönem insanlar altın, dolar ve Euro gibi birikimlerini bozdurup Bitcoin alıyordu. Bitcoin ise pek çok insanın zarar etmesine neden oldu. Simpsonlar dizisi de 2024 senedinde Bitcoin tahmini ile gündemde yerini aldı.

Meşhur dizinin bir sahnesinde geçen konuşmalarda 2024 senesinde Bitcoin’in yeni rekor kırması ile ilgili geçen sözler pek çok insanın dikkatini çekti. İşte dizinin o sahnesinde geçen konuşma...

-2024 yılında Bitcoin’in kaderine dair bir şeyler duydunuz mu? Bu olay olacak. Gerçek olay ne?

- Alin size haber; Her 5 senede bir Bitcoin büyük hamle yapma eğiliminde. Bitcoin en son 2017-2018 senesinin arasındaydı. Fakat sonra bir süre sesiz kaldı.

- Bu çok uzun bir süre . Peki 2024 senesi için plan ne?

- Bu sene hala bir atak yapmazsa 2024 senesinde havai fişek gösterisine hazır olun. Bitcoin kırılabilir ve yeniden zirveye çıkabilir. Kemerlerinizi takip yolculuğa hazırlanın. 2024 beklediğiniz bir sene olabilir.”