Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Şu kalan süre içerisinde inanıyorum ki Şanlıurfa, şanlı bir geçiş yapacak. Bundan sonra da diyoruz ki yerel yönetimlerde de inşallah merkezi yönetim olarak yerel yönetimimizle el ele verecek ve Zeynel Abidin kardeşimizle beraber Ankara el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz.

İlçe belediyelerimizle beraber el ele verecek inşallah emin adımlarla yürüyeceğiz. Sakın ha oyunlara gelmeyelim. Biz oyunları bozarak geldik. 21 senedir hep burada bu hizmetleri verdik, veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Ne zaman Şanlıurfa’ya gelsek, bu coşkuyu hep gördük.

İnşallah bugün tabii adayları açıklayacağız ama daha sonra mitingimizi yapmaya geleceğim. Çünkü Şanlıurfa’ya bu da yaraşır. Burada bir miting yapmadan final olmak. İnşallah bu finali de yapacağız.

Biraz sonra kapalı spor salonunda inşallah aday tanıtımını yapacağız. Aday tanıtımıyla beraber ardından Harran’a geçeceğiz. Harran Üniversitesi’nde de konut dağıtım toplantısını yapacağız. Biz söz verdik mi yaparız.

Afet konutlarıyla ilgili bu adımları atmaya devam edeceğiz. Ben size güveniyorum, size inanıyorum. Siz de bu kardeşinize güvenin, inanın.”

Hibya Haber Ajansı