Bungalov Evler Nerelerde Bulunur?

Otellerden sıkıldıysanız veya bütçeniz otelde kalmak için uygun değilse sizi bungalov evler ile tanıştırmak istiyoruz. Farklı bir konaklama seçeneği arayanlara hitap eden bungalov evler; hem maddi hem de manevi açıdan çok sayıda avantaja sahip konaklama seçenekleridir.

Birçok kişi; bungalov evlerin nerede olduğunu merak eder. Ülkemizin hemen hemen her bölgesinde bu evlere rastlayabilirsiniz. Başta Ege ve Akdeniz Bölgesi olmak üzere Karadeniz ve Marmara Bölgesi’nde de her bir özelliğine hayran kalacağınız türden bungalov evler mevcuttur.

Neden Bungalov Evler Tercih Edilmelidir?

Bungalov evleri özel kılan çok sayıda detay vardır. Her şeyden önce, bu evlerin ahşaptan imal edildiklerini söyleyebiliriz. Bu yüzden, bungalov evlerde oksijen sirkülasyonu mevcuttur. Bu durum; yetişkinlerin yanı sıra çocuklar ve yaşlılar için de ciddi bir avantajdır. Buna ek olarak, bungalov evler; ziyaretçilerinin ihtiyaçları olan her bir detay düşünülerek tasarlanmıştır. Mutfak, banyo ve bahçenin yanı sıra jakuzi, havuz ve daha birçok seçeneğin de bungalov evleri özel kıldığından bahsedebiliriz. İnsanlar; bungalov evlerde tıpkı standart bir oteldeymiş gibi sorunsuz bir şekilde tatil yapabilirler.

Bungalov evler; ekonomik açıdan en iyi seçenek olarak düşünülebilir. Bu tür evlerin bilhassa betonarme yapılara kıyasla çok daha uygun maliyet ile inşa edildiği söylenebilir. Bu durum; bungalov ev kiralamayı düşünenler için de ciddi bir avantajdır. Bungalov evlerin gecelik kiralama ücretleri; otel odalarına kıyasla bir hayli düşüktür.

Bungalov evler; en çok 1.5 katlı olarak inşa edilen konaklama seçenekleridir. Evlerin içerisinde merdiven yoktur. Herhangi bir sağlık sorunu olanlar veya yaşlılar için en iyi alternatiftir. Bungalov evler; tahmin edebileceğiniz üzere şehir merkezi dışındaki bir yere inşa edilmiştir. Her ne kadar merkeze çok uzak olmasa da bilhassa gürültüden ve trafikten kurtulmak isteyenler için en iyi seçenek olduğunu söylemek gerekir. İnsanlar; bungalov evlerde kaldıkları takdirde güne kuş sesleri ile uyanabilirler.

Bungalov Ev Fiyatları Farklılık Gösterir Mi?

Bungalov evler ile ilgili olarak en çok merak edilen husus tahmin edebileceğiniz üzere fiyatları! Bu noktada, fiyatların doğrudan bungalov evin özelliklerine göre değiştiğini ifade edebiliriz. 2020’li yıllarda olduğumuz şu günlerde ısıtmalı havuzlu, jakuzili, deniz manzaralı, doğa içerisinde, göl manzaralı, şömineli, lüks, plaja yakın, korunaklı, ekonomik olmak üzere farklı bungalov seçeneklerinin olduğunu ifade edebiliriz. Lüks bir bungalov ile ekonomik bir seçeneğin fiyatının aynı olmayacağını siz de tahmin edersiniz.

Bungalov evler; şehir kriterine göre de farklılık gösterir. Bodrum, Fethiye veya Marmaris gibi bir tatil beldesinde kiralayacağınız bungalov evin günlük ücreti ile Sapanca veya Rize’dekinin aynı olmayacağını söylemek gerekir. Bungalov evlerin günlük kiralama ücretleri en az 850 TL olmakla beraber maksimum 10 bin TL’ye kadar uzanabilir. Tıpkı otel gibi bungalov ev için de erken rezervasyon yaptırmak mümkündür.