Bağlama Büyüsü Nedir?

Âşık Etme Büyüsü ya da kendine bağlama büyüsü ile artık işiniz hayli kolaylaşıyor eskiden didik didik ettiğiniz yerlerde bile bir gerçek medyum bulmak mesele iken; artık bir telefon yakınınızda ya da bir tık yakınınızda ülkenin en tecrübeli medyumu var. Sadece sizin onu aramanızı bekliyor. Size en kısa yoldan yani Vefk yolundan en hızlı ve etkili yardımı yapacak olan medyum aşk temalı sorunlarınızı bir çırpıda çözüyor. Etkin vefkler düzenleyen medyum kaleminden çıkan vefkler ömür boyu etki gösteriyor. Aşıklar birbirlerine daha çok muhabbetle bağlanıyor. Soğuyan aşıklar ise birbirlerine yeniden bağlanıyorlar.

Ülkemizde en çok yapılan ve en fazla ilgi gören büyülerden biri olan Bağlama Büyüsü ile aşıklar sevenler nişanlılar ya da evliler ölüm ayırana dek bir daha ayrılmıyorlar. Bunun sebebi ise güvenilir medyum eliyle yazılan vefklerin kerametinde saklıdır. Dilerseniz vefklerin iç yüzüne biraz daha yakından bakalım. Vefkler rastgele hazırlanmazlar belli bir düzen içinde hazırlanırlar. Belirlenen şekil çeşitli sayıda hanelere ayrılır ve o şekil üzerine semboller yerleştirilir. Bir vefkin satır ve sütun sayısı birbirine denk olmalıdır. Bir vefk adeta bir bulmaca gibi hangi yönden toplanırsa aynı sayıyı vermelidir. Eğer bir vefkte hanelerdeki sayıların toplamları başka bir satır ya da sütundaki hanelerin toplamını vermezse yeniden gözden geçirilir ve düzenlenir.

Vefklerin sırrı ise medyumdadır. Vefk hazırlanırken filanca kişi hedef alınır ve o kişiye medyumların tesir etmesi istenir. Bu tesirler vefkin kapatılmasını müteakip başlar ve vefk bozuluncaya kadar devam eder. Ola ki bir başka insan bu vefkin etkisine karşı tesir yollayacak başka bir vefk yazsın. Vefklerin gerçekliği tartışılabilir ancak büyük İslam alimlerinden imam gazali bile çok etkin vefkler hazırlardı. Mesela doğum yapan kadınların, fazla acı çekmesini engellemek ya da bir ilim insanının hafıza kapasitesini arttırmak için vefkler kaleme almıştır. Görüldüğü gibi daima iyi şeyler hedeflenmiştir. Medyum Vefk yazılırken iki seveni kavuşturmak ya da evli kişilerin ailesini kurtarmaya yönelik yapılabilirler.

Papaz Büyüsü günah mı

Papaz büyüsü iki sevenin muhabbetini arttırmak ve birleşmelerinin önündeki engelleri kaldırmak için yapılır. Eğer nikah düşmeyen birinin iradesi zorlanıyorsa, günahtır. Ancak iki nişanlı ya da iki evli insanın arasını düzeltmeye yönelik iyi niyetlerle yapılıyorsa sevap amaçlıdır.