BİM her hafta olmak üzere aktif şekilde aktüel ürün kataloğu sunuyor. Bu aktüel kataloglarda pek çok kaliteli ürünün oldukça indirimli fiyatlarla beraber sunuluyor. Özellikle alım gücünün düşmesi ile birlikte pek çok kişi daha uygun fiyatlı alışveriş yapmak için aktüel günlerini takip ediyor. 30 Mayıs 2023 için BİM aktüel kataloğu yayınlandı. Katalogda özellikle yiyecek ürünlerinin indirime girmesi dikkat çekti. Böylelikle yiyecek alışverişine ihtiyaç duyan kişiler aktüel kataloğu takip ederek 30 Mayıs itibariyle bütün BİM şubelerinden alışverişini rahatlıkla yapabilir.

BİM 30 Mayıs Aktüel Ürünler

BİM 30 Mayıs aktüel ürünlerde genellikle yiyecek ağırlıklı indirimler görülüyor.

·        Polat reçel çeşitleri 19 75 TL,

·        Sinbad 300 gram Siirt fıstığı 89 TL,

·        Sek taze peynir çeşitleri 18 75 TL,

·        Meray 180 gram tuzlu leblebi 16 50 TL,

·        Hasat’a 1 kg bulgur çeşitleri 19 75 TL,

·        Adora 100 milim vişne 15 Tl

·        Adora 100 ml limon 15 TL,

·        Adora 100 ml vanilya 15 TL,

·        Filiz burgu makarna 11 TL,

·        Yayla haşlanmış bakliyat çeşitleri 9.90 TL,

·        Efor 20’li meyve çayı 16,50 TL,

·        Efor 20’li bitki çayları 16.50 TL,

·        Peysan olgunlaştırılmış tam yağlı beyaz peynir 34,50 TL,

·        Peyman Fındıklı kuruyemiş bar 18,50 TL,

Ürünlerin her biri günlük yaşamda tüketilen yiyecek ve içecek türlerinden oluşuyor. Bu yüzden de 30 Mayıs sonrasında BİM şubelerinde yer alacak Bu ürünlerden yararlanmak isteyen kişiler rahatlıkla alım yapabilecek. Ayrıca abim sanal marketlerde sunulacak bu ürünlere 30 Mayıs sonrasında bir hafta boyunca rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Aktüel ürünler genellikle sınırlı stoklarla geldiği için stokları kaçırmadan ilk günden itibaren takip edip alım gerçekleştirebilirsiniz.

Aktüel ürünler sanal marketlerde sunulduğu için 30 Mayıs sonrasında BİM’in internet sitesi üzerinden de sipariş oluşturabilirsiniz. Ayrıca ürünlerdeki indirimler tüm Türkiye BİM şubelerinde yer alıyor. Aktüel ürünler genellikle stoklarla sınırlı şekilde geldiği için kısa süre içerisinde tükenme durumu söz konusu olabiliyor. O yüzden de genelde aktör ürünlerinin tarihinin ilk gününde alışveriş yapmak daha doğru bir tercih olur.