YouTube Neden Önemli?

Bir video paylaşım platformu olan YouTube, 2005 yılında üç eski PayPal çalışanı Chad Hurley, Steve Chen ve Jawed Karim tarafından kuruldu. Hızla internetteki en popüler web sitesi haline geldi.

2008'de Google, YouTube'u 1,65 milyar ABD doları Google hissesi ve 35 milyon ABD doları nakit karşılığında satın aldı. O zamandan beri YouTube, 2018 itibariyle her ay 1 milyardan fazla kullanıcısı olan İnternet'teki en popüler web sitelerinden biri olmuştur.

YouTube Aboneleri Nasıl Artırılır?

YouTube, hem pazarlama hem de eğlence için harika bir platformdur. On yıldan fazla bir süredir ortalıkta dolaşıyor ve hala büyüyor. Ancak yeni aboneler çekmek için doğru kitleye odaklanmanız gerekir.

YouTube abonelerinizi artırmanın birçok yolu vardır, ancak hepsinin ortak bir yanı vardır - zaman ve çaba gerektirirler.

Bu makale, YouTube abone satın al hızlı ve kolay bir şekilde artırmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları sağlayacaktır.

YouTube abonelerinizi artırmanın birkaç yolu vardır.

1. İnsanların izlemek isteyeceği ilgi çekici içerikler oluşturun.

2. Kanalınıza abone olan kişilere ödüller ve teşvikler verin.

3. İçeriğinizi Instagram, Facebook ve Twitter gibi diğer sosyal medya kanallarında paylaşın.

4. Konuk ilanı, konuk blogu ve podcast röportajları gibi etkileyici pazarlama tekniklerini kullanın

YouTube Görüntülemelerinin Önemi ve Neden Önem Vermelisiniz?

YouTube, insanların video yükleyebildiği ve içeriklerini dünyayla paylaşabildiği bir platformdur. Markanızı oluşturmak, işletmenizi tanıtmak ve görünürlük elde etmek için bir YouTube kanalına sahip olmak önemlidir.

YouTube izlenme satın al önemi, markanız için güvenilirlik oluşturmaya yardımcı olmasıdır. Görüntülenmeyen bir video, tablosu olmayan bir sanatçıya veya kitabı olmayan bir yazara benzer. Bu, tanınırlık kazanmanızı ve kendinizi piyasada bir otorite olarak kabul ettirmenizi zorlaştırır.

YouTube görüntülemeleri, marka adlarını oluşturmalarına, ürünleriyle ilgili bilinirliği artırmalarına ve yeni müşteriler çekmelerine yardımcı olduğu için işletmeler için de önemlidir. Ancak, bu sadece YouTube'daki görüntülemelerle ilgili değil - daha fazla kitleye ulaşabilmek için Facebook ve Instagram gibi diğer sosyal medya platformlarında da yer aldığınızdan emin olmanız gerekiyor.