YALÇIN KUZEY ERTÜRK KİMDİR NE İŞ YAPAR?

Yalçın Kuzey Ertürk 1995 Tokat doğumludur. Yalçın Kuzey Ertürk karakalem çalışmaları ve dijital çizimler yapmaktadır. Aynı zamanda yazarlık yeteneği olan yetenekli sanatçı bir taraftan da kitap yazarlığı ile uğraşmaktadır. Çizim yeteneğini lise hayatında keşfetmiş olan Yalçın Kuzey Ertürk lise hayatında aldığı eğitimlerle yeteneğini daha da geliştirmiştir. Yıllardır bu sektörün içerisinde olan tecrübeli sanatçı eserlerine bu tecrübelerini ve yeteneğini yansıtmaktadır.

YALÇIN KUZEY ERTÜRK CEM ADRİAN İLE TANIŞTI

Yalçın Kuzey Ertürk bazı ünlü isimlerin çizimlerini de yapmaktadır. Bu ünlü isimlerden birisi de Cem Adrian olmuştur. Cem Adrian’ı çizdiği başarılı eser Cem Adrian’ın koruması aracılığıyla ünlü isme ulaştırılmıştır. Bu çizim Cem Adrian’ın ilgisini çekmiştir ve 2020 yılında Yalçın Kuzey Ertürk Cem Adrian ile tanışmıştır. Yalçın Kuzey Ertürk’ün Kasım 2022nin sonlarına doğru Cem Adrian ile yeni projeleri bulunmaktadır. Yalçın Kuzey Ertürk 30 Kasım Isparta konserinde Cem Adrian ile tekrar bir araya gelecek.

YALÇIN KUZEY ERTÜRK İLE NASIL İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ?

Yalçın Kuzey Ertürk karakalem çalışmaları ve Dijital portre çalışmaları yaparak kalitesini ortaya koymaktadır. Yetenekli sanatçının yaptığı eserler birçok kişinin ilgisini ve dikkatini çekmektedir. Ressam Yalçın Kuzey Ertürk ile birlikte çalışmak için Instagram adresi ve mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.