GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-09-2022 22:26

ÖZLEM ATALAY 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

      ÖZLEM ATALAY 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

          ÖZLEM ATALAY 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

         

            Yılın En İyi Babydudak  ve Cilt Bakım Merkezi

 

           Yaptığı çalışmalar ve attığı adımlarla başarılarıyla göz dolduran;  en iyilerin yer aldığı Gold Moon Awards ödül töreninde aday gösterilen Özlem Atalay, Yılın En İyi Babydudak  ve Cilt Bakım Merkezi seçildi.

         

           ÖZLEM ATALAY KİMDİR?

            Özlem Atalay 14 yaşından beri güzellik sektörüne hizmet verip kendini bu alanda sürekli olarak yenileyen ve geltiren, kendinden sonra gelenlere örnek bir girişimci iş kadınıdır. Özlem Atalay için başarı bir varış noktası değil hiç bitmeyen uzun bir yolculuktur.

           Merkezinde kalıcı makyaj işlemleri, babydudak, cilt bakımı, kirpiklifting bölgesel incelme, G5 ve lazer işlemleri hizmetleri verilmektedir. Ankara da güzelliğin nabzını tutan Özlem Atalay kalitenin ve güvenilirliğin en bilinen merkezi olmanın yanı sıra samimiyeti ve içtenliği ile çok sevilen Özlem Atalay için her gün büyüyen kocaman aileye sahip olmak en kıymetli varlıktır.

 

          Bunun yanında tüm bu işlemler için Özlem Atalay Akademi olarak da kısa zamanda yeni şube açılışı gerçekleşecek ve bu alanda da kalitenin yüksek olduğu işlem hizmetleri vermeye devam edecektir. Danışanlarımızın merkezimizden mutlu bir şekilde ayrılabilmesi, bunun devamında en kaliteli işlemlere uygun ücretle ulaşabilmeleri misyonumuz bundan sonra açacağımız tüm şubelerimizde bizi tercih eden ve akademi alanında mesleki kariyerine bizimle adım atan yeni uzmanlarımıza her daim yüksek kalitede hizmet vermek en büyük vizyonumuzu oluşturmaktadır.

Sayfa HaberSayfa Haber

Sayfa Haber www.sayfahaber.com