Ofis Taşımacılık Hizmeti

Eşyanızın yeni adrese sevk edilmesi işlemlerinde sadece ev eşyasının değil ofis ve büro taşımacılık hizmetinden de yararlanmanız sağlanır. Ofis taşımacılık hizmetinde konusunda uzman ve deneyim sahibi olan personel detaylı ve dikkatli bir planlama ile eşyaların toplanmasını sağlarken aynı zamanda cihazların ve mobilyaların söküm ve paketleme işlemlerine yer açar.

Ev taşıma ve ofis taşımacılık hizmetinde uzman ve deneyimli personel desteğinden yararlanırken kaliteli hizmetten de faydalanmak için ise Hemen Taşın Nakliyat firmasından faydalanabilirsiniz. Evden eve nakliyat firması toplanıp paketlenen eşyaların kapalı kasa araçlara nakledilmesi sonrasında yeni adreste yerleşim işlemlerini tamamlayarak hizmeti sunar.

Ofis Taşımacılık Fiyatları

Şehir içi ya da şehirler arası nakliyat fark etmeksizin ofis taşımacılık hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ofis taşıma hizmeti ile ilgili olarak gerçekleştirilecek olan hizmet talebi sonrasında uzman personel eksper raporunu düzenlemek için büroya ulaşım sağlar. Taşınmaya konu olan eşya yükü, binanın durumu, yeni taşınılacak olan adres bilgisi ve sunulacak olan ek hizmet gibi detaylar rapora kayıt edilir. Ofis taşımacılık fiyatı ise ücretsiz olarak sunulan eksper raporu sonrasında belirlenerek tarafınıza bildirilir.

Ofis taşımacılık hizmeti ile ilgili fiyatın belirlenmesi ve onayın alınması ile beraber hizmet sözleşmesi düzenlenerek sözleşmede yer alan hizmet tarihi ve saatinde taşınma işlemlerine yer verilir. Ofis eşyasının yeni adreste teslimatının yapılması ile beraber hizmet sona erer.