GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-09-2022 17:53

NAGİHAN YÜKSEK 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

NAGİHAN YÜKSEK 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

              NAGİHAN YÜKSEK 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

 

            Yılın En İyi Çıkış Yapan Kaş Eğitmeni                                                             

            Geleneksel tavır ve yenilikçi fikir anlayışıyla yola çıkan, sanatsal anlayışın ön planda olduğu sürecin önde gelen isimlerinden olan; en iyilerin yer aldığı Gold Moon Awards ödül töreninde aday gösterilen Nagihan Yüksek “Yılın En İyi Çıkış Yapan Kaş Eğitmeni” seçildi.

          NAGİHAN YÜKSEK KİMDİR?

KAHRAMANMARAŞ doğumlu olan Nagihan Yüksek 2013 yılından bu yana Ankara'nın siyaset inşaat sektöründe ve de Güzellik Sektörüne imza atan başarılı bir kadınıdır. Misyonu bir çok kadına “DİMDİK KALABİLMELERİ İÇİN DOĞRU BİR YOLDA KAPI AÇMAK” olan Yüksek, alanında en iyisi olduğunu verdiği hizmetler ve referanslarla da göstermiş bulunmaktadır.

    Yüksek: “Vizyonum tüm Türkiye’ de faaliyet  göstermektir. Ve tüm çalışmalarımız bunun için başlamıştır. Şubeleşerek bir çok kadına güç olmak en büyük hedeflerimizdendir. “ dedi. En çok sevdiği sözlerden bir tanesi olan “İşçi olmadan asla patron olamazsın!” bu cümleyle nerelerden geldiğini unutmamış ve bunca yolu boşa geçirmediğini de başarılı yol çizelgesiyle göstermiştir. En büyük hobisi doğal taşlardan resim yapmak ve bununla ilgili önemli sergilerde de bulunmuştur. Attığı tüm imza geleneksel yaşam boyutunu önde tutup yenilikçi tavrını da geçerli kılacak eserlere imza atmıştır. Tam Bir doğa aşığı olan Yüksek,  amaçsız yaşamayı değil, çalışmalarından ve geride bıraktığı eserlerinden de anlaşılacağı gibi çok amaçlı bir hayatı önemsiyor. Yüksek: “Ankara’nın en kaliteli muhiti olan Çukurambar’da VIP hizmet veren tek salon olduğunu da hizmetlerimizden ve aldığımız ödüllerden kanıtlamış bulunuyoruz. Eğitim ve hizmetlerimizde asla “oldum” demeden sürekli kendimizi yenileyerek en iyi hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Samimiyet ve doğallık bizim için her şeyden önemlidir. Ve son söz olarak: “ANKARA'NIN EN İYİ  "KAŞ" EĞİTMENİ OLARAK SEÇİLDİĞİM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM!” dedi.

Sayfa HaberSayfa Haber

Sayfa Haber www.sayfahaber.com