Müziğe ruh katan 
aranjör: Mally Gülbetekin


Mally Gülbetekin
yeni hitlerle geliyor


Genç aranjör Mally Gülbetekin, birbirinden iddialı projeleri için ünlü yıldız Aleyna Tilki’nin babası Mehmet Tilki’ye ait MT Music Production şirketiyle anlaştı. Gülbetekin, yeni şarkılarını çok yakında müzikseverlerle buluşturacak.


Çalışmalarını Romanya’dan vokallerle sürdüren Mally Gülbetekin, daha önce Romanyalı yıldızlar İnna ve Otilia’nın şarkılarına yeni versiyonlar hazırlamış ve özgün düzenlemeleri dünya çapında ses getirmişti. Genç aranjörün “Backing” şarkısı da kısa sürede hit oldu ve YouTube’da 1 milyona yakın izlenmeye ulaşarak önemli bir başarı elde etti.
HİT ŞARKILAR
PEŞİNDE
Ünlü şef ve işletmeci CZN Burak’ın TikTok’ta paylaştığı “Backing”, platformda akım haline geldi ve aralarında internet fenomenlerinin de bulunduğu birçok kullanıcı bu şarkıyla yeni videolar oluşturdu. Yine hit olacak yeni şarkılar üzerinde çalışan Mally Gülbetekin, projelerini hayata geçirmek için Mehmet Tilki’ye ait MT Music Production şirketiyle sözleşme imzaladı. 
İNCE ELEYİP
SIK DOKUYORUM
Şarkılarını dinleyiciyle buluşturmak için sabırsızlandığını söyleyen Mally Gülbetekin, “Dünyanın üç kıtasından ezgileri en saf haliyle armoni haline getirme ve elektronik altyapıyla birleştirmenin sorumluluk ve heyecanını taşıyorum. Yeni projelerimde ince eleyip sık dokuyorum” dedi. Gülbetekin’in şarkıları çok yakında yeni şirketi tarafından dijital platformlarda müzikseverlere sunulacak.