GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-11-2022 10:18

Duvar Örtüsü Kalitesi

Duvar Örtüsü Kalitesi

Duvar Örtüsü Kalitesi

Duvar Örtüsü nedir? Duvar Örtüsü, duvarda uygulanan herhangi bir dekoratif malzemeyi tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Duvara dekoratif öğeler uygulamak için kullanılan malzemenin tasarımı genellikle uygulandığı odanın konseptinden gelir. Örneğin koyu geometrik şekillerle kaplı bir odanın duvar kaplamalarında zıt renk ve desenler olacaktır. Çiçekli desenlerle kaplı bir oda, yumuşak renklere ve yumuşak renklere sahip olurdu. Duvarlardaki dekoratif elemanların tasarımının arkasındaki konsept ne olursa olsun, genellikle bunların uygulanması için hangi malzemelerin kullanıldığını belirler.

 

Duvar Örtüsü Neden Kullanılıyor?

Amaçlarına bağlı olarak, duvar kağıdıyla kaplanmış iç duvarlar, geleneksel olarak, günümüzdeki sade beyaz yüzeylerden daha sıcak ve davetkar görünüyordu. Diğer sıcak tonlar arasında kahverengiler, kırmızılar, koyu maviler ve ısıyı beyaz gibi emmek yerine odaya geri yansıtan altınlar bulunur. Halı veya minder gibi dekoratif öğeler üzerindeki dokular, mekan içinde nasıl düzenlendiklerine göre kattığı hava veya sıcaklığı değişebilir. Karmaşık işlemeli veya ofislerin içindeki odaları dekore etmek için kullanılıyorsa, bir alana ekstra bir sınıf dokunuşu katabilir.

Bazı kişiler dekoratif unsurları sadece tavan yüzeylerine uygulayabilir; bu, büyük ölçüde iç mekanları için hangi konsepte sahip olduklarına bağlıdır. Bir duvar örtüsü, bir alana sıcaklık ve doku katar, çünkü dış yüzeyler, iç mekanlarda olduğu gibi ısıyı yansıtmak yerine absorbe etme eğilimindedir. Bu, dış duvarları ancak bu öğeleri süslemek için sıcak tonlar kullanıldığında uygun hale getirir.

Hoghheim.com’u ziyaret ederek sizde en kaliteli ve yeni ürün koleksiyonlarımıza ulaşabilirsiniz.

 

Sayfa HaberSayfa Haber

Sayfa Haber www.sayfahaber.com