GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-09-2022 13:08

CESA KOZMETİK 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

CESA KOZMETİK 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

          CESA KOZMETİK 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

 

              Yılın En İyi Çıkış Yapan Yenilikçi Trend Kozmetik Firması

              Gelişen ve ihtiyaç duyulan kozmetik döneminde attığı adımlarla ve yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren;  en iyilerin yer aldığı Gold Moon Awards ödül töreninde aday gösterilen CESA KOZMETİK Yılın En İyi Çıkış Yapan Yenilikçi Trend Kozmetik Firması seçildi.

               Sabri Özdemir Kimdir?

             1999 yılında Ankara’da güzellik salonlarının teknik hizmet vermek adına faaliyete başladı. Gelişen ve ihtiyaç duyulan talepler doğrultusunda iğneli epilasyon cihazı ve cilt bakım cihazları gibi ürünleri üreterek bugünki ürün yelpazesine ulaşıldı. Şuanda epilasyondan cilt bakımına, kalıcı makyajdan protez tırnağına kadar güzellik bakım sektöründe ithalatından imalatına teknik servisten eğitimine kadar tek çatı adı altında faaliyetlerini sürdürmektedir.

          Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 4. Seviye ustalık seviyesine eş değer eğitimleri vermektedir. Ayrıca okullarında  da işini seven , işine saygı duyan güzellik uzmanları yetiştirmenin devamınında da kendi iş yerlerini açmasında da 23 yıllık tecrübe ile danışmanlık hizmeti vermektedir. Hedefleri arasında 7’den 77’ye herkesin çantasında, odasında, iş yerinde CESA’ya ait kozmetik ürününü bulundurmasını ve kullanmasını sağlamaktadır.

 

Sayfa HaberSayfa Haber

Sayfa Haber www.sayfahaber.com