Sayfa Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Beşiktaş Divan Kurulu’ndan Rıza Çalımbay’a Büyük Destek, 1.5 Yıl Görevde Kalmalı

Beşiktaş Divan Kurulu’ndan Rıza Çalımbay’a Büyük Destek, 1.5 Yıl Görevde Kalmalı

admin admin -

Beşiktaş Divan Kurulu’ndan Rıza Çalımbay’a Büyük Destek, 1.5 Yıl Görevde Kalmalı

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu’nda düzenlenen toplantıda, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, yeni yönetimi ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ı destekleyen önemli açıklamalarda bulundu. 3 Aralık’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrasında konuşan Yamantürk, seçilen başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederken, Rıza Çalımbay’a olan güvenini vurguladı.

Yamantürk: “Rıza Hoca’nın Görev Süresi 1.5 Yıl Olmalı”

Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, konuşmasında, yeni yönetimin bilgili ve donanımlı isimlerle Beşiktaş’ı başarıya taşıyacağına inandığını belirtti. Özellikle teknik direktör Rıza Çalımbay’ın 1.5 yıl görevde kalması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunan Yamantürk, “Futbolun efsanelerini kadroya dahil etmek, başarı için atılmış doğru bir adımdır. Ancak, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da 1.5 yıl görevinde kalmasını öneriyorum” ifadelerini kullandı. Yamantürk, son 7 yılda 5 kez yapılan seçimlere de değinerek, bu sürecin daha düzenli hale getirilmesi gerektiğini dile getirdi. bonus veren

Yönetimdeki Yenilikler ve Gelecek Planları

Tevfik Yamantürk’ün açıklamalarının yanı sıra, Beşiktaş’ın yeni başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu da toplantıda söz aldı. Arat, kulübün mali durumu ve gelecek hedefleri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Yeni yönetimin, borçları sadece maddi değil, bilgi ve deneyimle de ödemeyi hedeflediğini belirten Arat, Rıza Çalımbay ile işbirliğini sürdürme kararlılıklarını vurguladı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir