Türkiye’nin enerji dönüşümüne öncülük eden lider dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji’nin iştiraki olan ve Türkiye’de ilk ve en fazla hızlı şarj istasyonuna sahip olma özelliği ile liderliği elinde bulunduran Eşarj, müşterilerine sektöre örnek teşkil edecek deneyimler sunma konusunda da adımlar atmaya devam ediyor. Elektrikli araç sahibi Eşarj kullanıcıları Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak hazırlanan kampanya ile beraber tüm istasyonlarında ücretsiz şarjlanma deneyimi yaşıyor.

29-30-31 Ekim tarihlerinde tüm Eşarj istasyonları ücretsiz

Cumhuriyetin ilk 100 yılını geride bırakırken bu özel günü kendi müşterileri için de unutulmaz kılmak isteyen Eşarj, duyurduğu kampanya ile 29-30-31 Ekim tarihlerinde istasyon ayırt etmeksizin tüm lokasyonlarında şarjlanma hizmetini tamamen ücretsiz olarak sunuyor. Bununla beraber ücretsiz şarj hizmetinden yararlanacak olan elektrikli araç sahipleri de yenilenebilir enerji ile sürdürülebilir ulaşım ve karbon emisyonlarını azaltmaya da katkıda bulunuyor.

Eşarj, Cumhuriyetin kazanımı olan bir teknoloji şirketi olmaya devam edecek.

Daha İyi Bir Gelecek için yeşil ve sürdürülebilir bir dünyaya katkı sunmak için projeler üretmeye devam ettiklerini belirten Eşarj Genel Müdürü Barış Altınay, “Türkiye’nin ilk elektrikli şarj operatörü olma sorumluluğun bilinciyle, şarjlanma teknolojisindeki küresel yenilikler ile sektörümüzü tanıştırmaya ve ilkleri başarmaya devam ediyoruz. Yenilenebilir enerji dönüşümüne katkı sunmaya devam ederken bir yandan da doğa dostu emobilite çözümünü tercih ederek karbon emisyonunu azaltan ve esas katkıyı veren elektrikli araç kullanıcılarına da en iyi müşteri deneyimini sunmaya gayret gösteriyoruz. Dönem dönem çeşitli iş birlikleri vesilesiyle kampanyalar sunduğumuz Eşarj müşterilerine bir sürprizi de Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapmak istedik. Eşarj olarak, Cumhuriyet yolunda hiç durmadan ilerliyor ve Cumhuriyetimizin 100. yılına şahitlik etmenin gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yaşında bu özel günü kutlamak ve tüm müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak amacıyla özel bir kampanya başlattık. 3 gün boyunca tüm Eşarj istasyonlarını müşterilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Tüm elektrikli araç kullanıcılarını Eşarj istasyonlarına bekliyoruz. Eşarj olarak kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin elektrikli araç ekosistemi içerisinde kesintisiz ve konforlu yolculuk yapmaları için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

İlklerin şarj operatörü olmuştu

Elektrikli araçların karbon emisyonlarını azaltmada tam potansiyellerine ulaşmaları için çalışan Türkiye’nin ilk şarj operatörü olan Eşarj, yenilebilir enerji sertifikası alan ilk şarj operatörü (IREC, YEK-G), ilk DC şarj istasyonu ve elektrikli araç markaları ile anlaşmalı ilk şarj operatörü unvanına sahip.

Enerjisa Enerji Hakkında

‘Herkes için daha iyi bir gelecek’ vizyonuyla sürdürülebilirlik ve teknolojinin çarpan etkisini kullanarak Türkiye’nin enerji dönüşümüne öncülük eden Enerjisa Enerji, ana iş kolları olan elektrik dağıtım ve perakende satış alanlarında Türkiye’nin yüzde 25’ine hizmet sunuyor. Sektörün en büyük oyuncusu olan Enerjisa Enerji, 14 ilde 10.6 milyon müşteriye ulaşarak 22 milyonu aşkın kullanıcıya elektrik dağıtım hizmeti sağlıyor. Enerjisa Enerji, İşimin Enerjisi markasıyla müşterilerine, yenilenebilir enerji, verimlilik ve yeşil enerji çözümleri sunarken; çoğunluk hissesine sahip olduğu Eşarj ile Türkiye’nin ilk ve en hızlı şarj istasyonu ağını işletiyor. Ana sermayedarları Sabancı Holding ve E.ON olan Enerjisa Enerji’nin yüzde 20 hissesi halka açık olup Borsa İstanbul’da işlem görüyor.

Eşarj Hakkında

Enerjisa Enerji’nin sermayesinin tamamına sahip olduğu Enerjisa Müşteri Çözümleri A.Ş.'nin yüzde 100 oranında pay sahibi olduğu Eşarj Elektrikli Araçlar Şarj Sistemleri A.Ş.'nin (Eşarj) Türkiye’nin ilk ve en hızlı şarj istasyonu operatörü olarak 2023 Ekim sonu itibarıyla 800 adedin üstünde istasyon, 1.400’ün üzerinde soket ve 50 MWh’in üzerinde kurulu  güç ile elektrikli araç istasyon ağı yönetmektedir.

Hibya Haber Ajansı